Telesný sken

Pri telepatickej komunikácii so zvieraťom sa ho vždy pýtam aj na jeho zdravotný stav. Ak mi to zviera dovolí, robím telesný sken, pri ktorom v mojom tele cítim to, čo aktuálne cíti ono. Viem, znie to zvláštne. Spomínala som to už v príbehu s morským prasiatkom… No teraz by som vám chcela spomenúť aktuálnu príhodu:

Písala mi kamarátka ešte minulý týždeň, že pes jej kamošky je na tom zle. Boli u veterinára, dostali lieky, podľa opísaných príznakov som mala podozrenie na veľmi vážnu chorobu…

Keď som sa s havom spojila, bol vyplašený a nevedel, čo sa to s ním deje. Vraj mu nie je dobre, jeho telo nevládze ani vstať. Dovolil mi urobiť telesný sken. No poviem vám, vyhŕkli mi slzy, bolelo ma úplne všetko, no ostrá, rezavá bolesť v oblasti mechúra bola asi to najhoršie.

Keď som to napísala kamarátke, odpoveď bola, že áno, havo ráno cikal krv. Môj telesný sken teda len potvrdil to, čo už oni vedeli. Poslala som havovi veľa veľa pozitívnej energie. Dnes som im písala, že teda ako na tom sú. Vraj sa má havo lepšie, najhoršie chvíle z tej choroby má za sebou. Tak držím prsty, aby bolo už len dobre! 

Telepatická komunikácia a telesný sken v žiadnom prípade nenahrádza vyšetrenie veterinárnym lekárom!!! Nie som veterinár a nestanovujem diagnózu. Moje rozhovory so zvieratami majú doplniť informácie o aktuálnom stave, no akékoľvek podozrenie, či zhoršenie zdravotného stavu treba vždy konzultovať s Vašim veterinárom!!!

Ilustračné foto. Zdroj: Internet.