Záchrana v poslednej chvíli

Priatelia, dnes sa s vami podelím o jednu z mojich nedávnych skúseností. Nachystajte si papierové vreckovky prosím.

Pred pár týždňami som na Facebooku zbadala príspevok od mojej kamarátky, ktorá si z dovolenky v zahraničí priniesla domov nečakaný darček. Nie, nebol to žiadny pavúk, komár, mucha tse tse ani škorpión v batožine.

Kamarátka na svojej ceste zahraničím našla vedľa cesty ležať asi 4-mesačné šteniatko. Miestni ho považovali za mŕtve, lebo auto ho zrazilo už deň predtým, no krpec ❤️‍🩹 napriek tomu, že bol celý dolámaný – fotky nájdete v galérii pod článkom, bol stále nažive a držal sa života zo všetkých (nepochybne posledných) síl.

⚜️ S obrovským obdivom a rešpektom chcem na tomto mieste vysloviť hlbokú vďaku mojej kamarátke za to, čo urobila. ⚜️ Neodvrátila pohľad a nenechala ho v bolestiach čakať na smrť vedľa cesty. Šteniatko vzala na veterinu, kde ho provizórne ošetrili a priviezla ho domov. Krpček napriek všetkému, prežil dlhú cestu a u nás podstúpil niekoľkohodinovú operáciu.

Kamarátka mi potom písala, že drobec strašne narieka a nevedeli, či je to od bolesti alebo od strachu. Navrhla som jej, že sa s ním spojím pomocou telepatie a poskytnem energetickú podporu (zámerne nepoužívam termín liečenie).

Kontakt sa podaril a malý uplakanec hneď kričal: „Pomooooc! Ja sa bojím, čo mi urobia? Čo so mnou chcú robiť? Prečo ma sem zavreli?“ Tak som ho najprv musela upokojiť, vysvetliť mu, že mu všetci okolo pomáhame a chceme, aby sa cítil lepšie. Zatvorený v ohrádke je preto, aby si neublížil. Až keď sa vnútorne upokojil a ľahol si, podarilo sa mi upraviť aj energie v jeho tele. Drobček bol veľmi vďačný a spokojný. Hojenie telesných rán a zrastanie kostí mohlo začať, ale to už bolo na ňom.

Na druhý deň mi kamarátka napísala, že v čase komunikácie sa drobček viditeľne upokojil, ľahol si a spinkal, a teraz už nevrieska a nenarieka. Nádhera, takže to fungovalo! 🙂

Pevne verím a viem, že malý má pred sebou skvelú budúcnosť plnú radosti a vyrastie z neho ten najdokonalejší a najvernejší psík! Teraz je z neho už pekné, nezbedné šteniatko, plné energie. Zatiaľ má menší hendikep na prednej nohe, ale fyzioterapiou sa to určite napraví. Možno mu zostanú trvalé následky, pri takom poškodení by to bol zázrak, keby nie, ale to mu nebude brániť v tom, aby prežil plnohodnotný a spokojný život. 🙂

💖 Ďakujem za povolenie zverejniť tento príbeh a fotky. 💖

🙏 Bože ochraňuj a opatruj všetkých, ktorým nie sú životy zvierat ľahostajné. Pokorne ti ďakujem za ďalší zachránený život v jeho najčistejšej forme a naďalej verím v dobro v ľudských srdciach! Amen. 🙏

❌ Pre zachovanie anonymity sú zámerne vynechané mená a z fotiek vymazané identifikačné údaje. ❌