Nový život v tele hada

Priatelia, príbeh o ktorý sa s vami dnes chcem podeliť ma naozaj veľmi prekvapil.

Tento týždeň ma oslovila jedna pani, či by som nezistila, ako sa má ich psík, ktorý pred časom prešiel za dúhový most.

Samozrejme, mal niekoľko odkazov pre svojich milovaných, no okrem nich nám prezradil, že už žije nový život v novom tele.

Teraz žije ako jedovatý had. Aktuálne sa zazimoval niekde na severe, na kraji lesa pod balvanom. 😳

Sama som tomu nechcela a nemohla uveriť. Bola som presvedčená že v reinkarnácii funguje nejaká hierarchia, a keď už je zvieratko psíkom, cicavcom, že už nepríde naspäť ako plaz. No ukázalo sa, že moje domnienky sú mylné. 🤯 Veď koniec koncov, tú hierarchiu tiež vymyslel človek…

Nie len ja ale aj majiteľka psíka sme boli na pochybách. Nechcelo sa mi tomu veriť. Prečo práve vretenica?

Ale psík nám poslal túto informáciu znovu. Pri nákupe v jednom nemenovanom obchodnom reťazci som dostala malý balíček s gumeným zvieratkom. A hádajte čo z neho vypadlo, keď som ho otvorila? Samozrejme… vretenica. Neviem, koľko druhov zvierat v tých balíčkoch skryli, ale zrovna mne sa hneď ušla vretenica. Náhoda? To určite nie.

Aby to nestačilo, majiteľka psíka dostala predplatený časopis. Hneď ako ho prvý raz otvorila na náhodnej strane… Vretenica! Aj keby veľmi chcem veriť, že to bola náhoda, tak tomu neuverím.

Komunikovala som so psíkom ešte raz, potvrdil mi, že nám obom poslal odkaz, aby sme tomu verili a nepochybovali, lebo on nám neklamal. Jemu sa páči byť jedovatý lovec, ktorého sa všetci boja, dokonca aj ľudia.

Takže túto životnú lekciu si beriem k srdcu. Keď príde môj čas a budem si môcť vybrať, narodím sa ako 🤔… Ach, neviem, toľko možností…

Prajem vám krásny deň a naložte s touto informáciou podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia 😉

Zdroj obrázku: https://chkokysuce.sopsr.sk/hady-sa-nezabijaju/ – aj ten článok stojí za prečítanie!!!