Spoznajte svoje silové zviera

Priatelia, dnes mám pre vás opäť niečo nové.

Chcem vám predstaviť duchovných zvieracích sprievodcov, tiež nazývaných silové zvieratá alebo zvieratá sily.

Každý má svojho sprievodcu a niektorí aj viacerých. Bez ohľadu na to, či o nich vieme a aj keď na nich vôbec neveríme, sú s nami počas celého života. Ochraňujú nás, vedú a sprevádzajú nás na našej ceste životom, dodávajú nám odvahu, silu a inšpiráciu. Počas života sa môžu vystriedať rôzne podoby našich sprievodcov a my o nich často ani nevieme. Niektorí nás sprevádzajú od detstva, iní sa objavia v určitom životnom období, alebo nám pomáhajú len v nejakej konkrétnej situácii. Jeden sprievodca nás určite sprevádza po celý život, ale napríklad v ťažkej životnej situácii, počas choroby, nebezpečenstva alebo v rozhodujúcej životnej fáze sa môžu pridať aj ďalší sprievodcovia. Niektorí prídu len na chvíľu, niektorí na dlhšie. Niektorí ľudia majú po celý život viacerých sprievodcov a niektorí vidia stále len jedného. Ktorý sprievodca sa v danej chvíli ukáže a aké vlastnosti so sebou prinesie, závisí od konkrétnej situácie a od toho, čo práve v živote potrebujete.

Duchovný sprievodca pomáha svojmu človeku a sprevádza ho, ochraňuje. Tiež mu pomáha dostať od života to, čo chce a potrebuje. Pomáha zorientovať sa v aktuálnej životnej situácii a dodáva potrebnú silu a odvahu.

Ako teda nájdete svojho sprievodcu?

Je to celkom jednoduché. Oblasť medzi bdením a spánkom otvára prístup ku vlastnej duši, kde sa so svojim sprievodcom môžete stretnúť. Dostať sa do tejto oblasti sa dá pomocou tranzu, meditácie alebo polospánku.

Ja vám teraz ponúkam možnosť, nájsť svojho duchovného sprievodcu počas riadenej meditácie. Túto meditáciu môžete absolvovať v pohodlí domova. Stačí vám na to približne 35 minút času, pohodlné miesto na sedenie alebo ležanie, mobil alebo MP3 prehrávač a sluchátka.

Počas meditácie vás povedie môj hlas. Zavediem vás na miesto, ktoré vaša duša už dávno pozná, no možno ste ho ešte v sebe neobjavili.

Po absolvovaní meditácie vám tiež ponúkam poradenstvo. Povieme si, čo ste počas meditácie videli a zažili, ozrejmíme si, čo vám váš sprievodca prináša, nájdeme význam konkrétneho silového zvieraťa a jeho vlastnosti. A zameriame sa na to, ako vám táto meditácia v živote môže pomôcť.

Ponúkam vám jedinečnú nahrávku riadenej meditácie na stretnutie so svojim duchovným zvieracím sprievodcom, návod na jej použitie a následné poradenstvo.

Pre viac informácii a objednávky ma kontaktujte prosím mailom na: talkinganimalsouls@gmail.com

Zdroj obrázkov:
Hlavný obrázok: hotyogau.com

Obr. 2: https://fairypuzzled.com/