Všetko je raz prvýkrát

Priatelia moji milí, dnes sa s vami podelím o skúsenosť z úplne iného súdka.

Tí, ktorí ma sledujete od začiatku viete, že sa veľmi nezviditeľňujem – až na ten videozáznam zo živého vysielania s Dankou z Dobroteka.sk, ktorý bol výnimkou.

Všetko riešim na diaľku. No dievčatá z Koniarne Kočovce ma nedávno vytiahli VON (z vlastnej ulity). Pozvali ma k spolupráci a účasti na seminári, ktorý sa konal 3.3.2024 v Kočovciach.

Aké to bolo? Za mňa naozaj skvelé. Naozaj veľmi príjemne strávená nedeľa.

Aj ja som sa tam toho veľa naučila, lebo témy boli plné informácií. Dievčatá nám porozprávali o tom, ako zmenežovať chov koní, ktoré majú problémy s dýchaním, čo všetko je potrebné zariadiť, skontrolovať a vyšetriť a ako predchádzať problémom, spôsobeným vplyvom chovného protredia.

Od fyzioterapeutky sme sa dozvedeli veľa informácií o správnom dýchaní a o tom, ktoré svaly sa do dýchania zapájajú. Poviem vám, po cvičení dýchania s ňou som mala 2 dni svalovicu na zadku. Natalia z Rehan Fyzio je skrátka expert na slovo a na dych vzatý. 🙂

Čo sa týka môjho príspevku, ja som sa zamerala na to, že okrem fyzického tela máme aj energetické a duchovné. Vysvetlili sme si, čo je to aura a kde máme čakry. Ale žiadne ezožvásty, len východná medicína. Povedali sme si, ako sa naše energie navzájom ovplyvňujú, ako vplývame na svoje zvieratká a opačne, aký vplyv majú ony na nás. Tiež sme sa pozreli na to, čo znamenajú problémy s dýchaním v orgánovej reči nie len u zvierat ale aj u ľudí.

Pri riadenej meditácii sme sa niektorí úplne po prvý raz vedome uzemnili a uvedomili si vlastnú energiu a prečistili čakry vedomým dýchaním.

Na záver nám Soľná terapia pre kone predviedla svoje úžasné umenie a zahalila nás do liečivej slanej hmly. Pánečku to bola pecka! Účinky sa prejavili takmer okamžite.

Pre mňa to bolo 8 hodín strávených v príjemnej spoločnosti s množstvom nových informácií a skúseností.

Pred odchodom z Kočoviec som si samozrejme ešte pomojkala všetky tamojšie koníky a tátoše odomňa dostali mrkvu.

****

Touto cestou veľmi pekne ďakujem za pozvanie a zorganizovanie skvelého semináru dievčatám od koní z Kočoviec: menovite Pavlínke a Julke, fyzioterapeutke Natalii a tiež všetkým účastníčkam, a samozrejme v neposlednom rade tamojším koníkom a mačkám za veľmi príjemný a prínosný zážitok.

****

Chcete sa aj vy dozvedieť niečo viac o energiách, energetických príčinách ochorení a zdravotných problémov?

Alebo potrebujete niekoho, kto vám ukáže ako sa energeticky očistiť, alebo vás prevedie riadenou meditáciou?

Ozvite sa mi.

Obrázok: Talking Animal Souls – Ing. Andrea Petrášová