Na výbornú

Milí priatelia, ste zvedaví, ako dopadol môj prvý seminár? Ako nadpis článku hovorí… Na výbornú!

Zišla sa šestica veľmi milých ľudí, ktorým zvieratká nie sú ľahostajné. Už toto je skvelý základ pre príjemne strávený víkend a nadviazanie kontaktov nie len navzájom, ale aj so zvieratami a všetkým živým.

Čo sme tam robili?

V sobotu sme si povedali o komunikácii na úrovni energie. Prednáška bola plánovaná asi na hodinku a pol, no vzájomná výmena skúseností a informácií túto teoretickú časť natiahla, obohatila a spravila ju naozaj výnimočnou.

Sobotné popoludnie sme strávili spoznávaním vlastnej energie, precítili sme si svoje čakry a prečistili auru. Pri riadenej meditácii v sprievode lahodného zvuku krištáľových mís sme sa všetci uzemnili, aby sme sa spojení s matkou Zemou zbavili nakumulovanej negativity, strachu, pochybností a negatívnych emócí, aby sme následne načerpali silu a ozdravnú pozitívnu energiu.

Podvečer sa niesol v príjemnej pohode pri ohni. Opiekli sme si večeru a komunikácia medzi nami naozaj neviazla až do neskorého večera.

V nedeľu hneď po raňajkách sme sa pustili do práce a všetci sme si naozaj intenzívne zamakali. Trénovali sme spojenie so sebou, so svojou dušou a následne aj s našimi zvieratkami. Spoznali sme sami seba z vnútra, aby sme sa na úrovni od srdca k srdcu, alebo ak chcete od duše k duši, naučili spájať so všetkým živým. Prvé obrovské úspechy seminaristov na seba nenechali dlho čakať.

S obrovskou pokorou z celého srdca ďakujem všetkým zúčastneným za naozaj výnimočný zážitok a skvelú atmosféru.

Ďakujem tiež všetkým mojim pomocníkom za podporu a pomoc.

Ďakujem!