A znova ona!

Priatelia, dnes sa s vami opäť podelím o jednu moju súkromnú záležitosť a prezdieľam vám sem otázky a odpovede, ktoré vás nepochybne budú zaujímať.

Pred 8 rokmi umrel môj prvý pes, prirodzene. Vtedy som žiaľ bola proti eutanázii. Zlomilo mi to srdce. 3 dni po tom sa mi dostala do rúk kniha od Penelope Smith: Duše zvierat a ľudí (Animals in Spirit). Veľmi mi pomohla. Zodpovedala všetky moje otázky a zmazala moje obavy. Pomohla mi doslova zostať pri zmysloch a zmenšila môj žiaľ.

Pred 5 rokmi som sa naučila vedome komunikovať so zvieratami a prijímať ich správy. Alebo teda pochopila som, že to robím aj keď som nevedela, že toto je ono a je to skutočná komunikácia…

Pred 5 dňami sme museli nechať uspať nášho psa… Deň pred tým som s ním hovorila, urobila som mu sprevádzanie umieraním. Bol skutočne pripravený odísť. Celá „záležitosť“ netrvala ani 5 minút.

V ten deň sme ho aj pochovali, a keď sme sa vrátili z pohrebu, upratovala som a umývala jeho misky. V rádiu počas toho hrala pesnička Somewhere over the rainbow (Niekde nad dúhou) 🌈. Ďalší deň zverejnila Penelope Smith tieto otázky a odpovede na svojej Facebookovej stránke-preklad do Slovenčiny nájdete nižšie.

Zasa ona a rovnaká situácia ako pred 8 rokmi. Nič z toho nie je náhoda, aj keď to tak vyzerá.

Viem, že všetko je v poriadku a presne tak, ako má byť. 🍀🌈🌹

**********

💐🌺Touto cestou sa chcem veľmi pekne poďakovať pani doktorke MVDr. Marte Kuchařovej za jej ochotu, skvelý a empatický prístup a veľkú pomoc v najťažšej chvíli. 🙏💖 ĎAKUJEM 💖

**********

Preklad facebookového príspevku:

Komunikátorka so zvieratami, Lynn McKenzieová v jej poslednom maile zdieľala niekoľko dôležitých otázok a odpovedí o úmrtí zvierat:

Často sa ma ľudia pýtajú tie isté otázky, lebo majú strach o svoje zvieratko po tom, čo prešlo na druhú stranu dúhového mosta.

Chcú vedieť:

Je stále so mnou?

Vie ako veľmi ho ľúbim?

Urobili sme správne rozhodnutie, keď sme ho dali uspať?

Pošle mi nejakú správu a dostanem ju?

Je v poriadku?

Malo s nami dobrý život?

Kam odišlo?

A často tiež, či sa s ním môžem spojiť a komunikovať aj keď už odišlo?

Sú dôležité veci, ktoré by ste mali vedieť, keď váš spoločník odíde, takže dnes vám zodpoviem niektoré vaše otázky.

Otázka #1: Je stále so mnou?

Zvieratá NIKDY nie sú ďaleko a väčšinou sú po našom boku, ale v inej forme a dimenzii. Ich najväčším poslaním, keď opustia svoje telo, je ukázať nám, ako sa spojiť s duchovnou rovinou na hlbšej úrovni. Sú našimi učiteľmi a sprievodcami a je to ich dar, spojiť sa s nami a pomôcť nám prebudiť sa k vedomiu a podeliť sa o ich múdrosť.

Otázka #2: Vie ako veľmi ho ľúbime?

Vaši zvierací spoločníci VEDIA , ako veľmi ich ľúbite. A oni vás tiež bezpodmienečne milujú. Prečítajú si, kto sme v našom srdci, vedia ako sa cítime. Sú naladení na našu frekvenciu ako rádio. Vedia prečítať naše energetické pole, myšlienky a emócie, takže VŽDY (všetko) vedia.

Otázka #3: Urobili sme správne rozhodnutie, keď sme ho dali uspať?

Vaši zvierací spoločníci vedia že ich ľúbite a rozumejú vášmu zámeru zmierniť ich utrpenie. Oni prečítajú váš zámer vo vašom srdci. Zvieratá sa neboja smrti. Ich prechod do duchovnej roviny je ako vyzliecť si šaty.

Ľudia sa často obávajú, že čakali príliš dlho, než pomohli svojmu zvieratku odísť, čím muselo zytočne trpieť dlhšie, než by malo. Alebo sa obávajú, že nechali zvieratko uspať príliš skoro a ešte si mohli spolu užiť o niečo dlhšie. Toto je pre našu ľudskú povahu úplne prirodzené, ale žiadne zvieratko sa tým nikdy nezaoberalo po tom, ako opustilo svoje telo.

Váš zvierací spoločník si váži vašu pomoc a chápe vaše rozhodnutie. Počas viac než 28 rokov mojej práce a komunikácie so zvieratami, mi nikdy žiadne zvieratko nepovedalo, že je nešťastné, že ho majitelia dali uspať, pokiaľ to bolo urobené z čistej lásky.

Otázka #4: Pošle mi nejakú správu a dostanem ju?

Áno! Každý je schopný prijímať správy od duše svojho zvieracieho spoločníka. Aj pokiaľ sa vám to v minulosti vôbec nepodarilo. Chce to trochu praxe, aby ste si vycibrili túto schopnosť. Čakajte, že vás vaše zvieratko navštívi. Keď spracujete svoj žiaľ z jeho straty, budete pripravení dostať správu alebo znamenie, aby vám dalo vedieť, že je tu stále s vami. Môže sa objaviť mnohými spôsobmi, vrátane vo vašich snoch, môžete ho zahliadnuť kútikom oka, môže k vám nečakane priletieť vták, zazriete ho v oblakoch, započujete pesničku, ktorej text vám napovie a mnoho ďalších spôsobov. Môže vplývať na niektorý alebo na všetky vaše zmysly. Dôverujte a verte, a tiež ho požiadajte, aby bolo pri vás, keď sa budete chcieť s ním spojiť.

Moja kniha Animals in Spirit (Duše zvierat a ľudí) vám môže pomôcť s týmito a mnohými ďalšími otázkami. 

Zdroj: Facebook: Penelope Smith, Animal Communication Specialist

1 thought on “A znova ona!”

  1. Spätné upozornenie: Odkaz z druhej strany

Comments are closed.